Wereldkampioen en veel meer moois

Wereldkampioen en veel meer moois
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook vandaag staan er weer een aantal leuke interlands op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa. Wie zet een stap naar Frankrijk, wie een stapje terug?

Groep D: historisch burenduel

In groep D klopte Polen Gibraltar op de openingsspeeldag makkelijk, terwijl de Duitsers aardig wat last hadden met de Schotten. Op speeldag twee ontvangen de Polen nu hun buren.

Het duel in het Oosten is een traditioneel historisch duel met veel beladenheid, temeer een aantal spelers met Poolse roots in het Duitse elftal sier maken. Die Weltmeister moet het wel doen zonder Özil. Schotland en Ierland willen met een driepunter uitzicht houden op het EK.

Groep F: Grieken onder druk

De Grieken lieten zich op speeldag 1 in eigen huis verschalken door Roemenië. Er is dus geen ruimte voor een nieuwe misstap en dus moet Finland gewoon wijken.

Noord-Ierland kan na de zege in Hongarije nu ook maar beter de Far Oer kloppen wil het blijven dromen van een deelname aan een EK, terwijl Roemenië de Hongaarse dromen alvast wil fnuiken.

Groep I: Blijft Albanië verrassen?

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van Gibraltar kan van je gratis bonus van 60 euro al 3000 euro maken. En een gelijkspel? Nog steeds een mooi 1200 euro! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties