Lille stuurt Liverpool wandelen: "Origi blijft hier tot juni"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Lille stuurt Liverpool wandelen: "Origi blijft hier tot juni"
Foto: © SC

Divock Origi versierde in het tussenseizoen een transfer naar Liverpool, maar werd meteen uitgeleend aan Lille OSC. Brendan Rodgers heeft ondertussen spijt van die beslissing en wil de Rode Duivel in januari al naar Anfield Road halen.

In het tussenseizoen verkocht Lille OSC Divock Origi onder één belangrijke voorwaarde: de Rode Duivel zou nog een jaartje extra rijpen in Noord-Frankrijk. Liverpool stemde toe en plukte Mario Balotelli weg bij AC Milan. Enig probleem: Super Mario heeft nog niet veel deukjes in de Engelse pakjes boter getrapt.

Brendan Rodgers gaf vorige week al aan dat hij spijt had van de beslissing om Origi een extra seizoen in Rijsel te laten. Volgens de Engelse media willen the Reds de 19-jarige aanvaller al tijdens de wintermercato terughalen. Origi is dan wel eigendom van Liverpool, maar er zijn natuurlijk contractuele bepalingen. 

Geen optie voor Lille

De Noord-Fransen hebben ondertussen al een duidelijk signaal gegeven richting Liverpool. "Er is geen sprake van dat Origi in januari al voor Liverpool zal voetballen", aldus Jean-Michel Vandamme (algemeen manager Lille, nvdr.) in The Daily Star. "Hij blijft tot juni in Rijsel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties