Sprokkels: Bayern-voorzitter Rummenigge geeft nadrukkelijke interesse in Reus toe

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Sprokkels: Bayern-voorzitter Rummenigge geeft nadrukkelijke interesse in Reus toe
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Bayern-voorzitter Rummenigge geeft nadrukkelijke interesse in Reus toe

De kans is niet onbestaande dat na Mario Götze en Robert Lewandowski een derde goudhaantje van Borussia Dortmund naar de vijand uit München trekt. Voorzitter van der Rekordmeister Karl-Heinz Rummenigge geeft in Daily Star toe dat de aanvallende middenvelder van zeer nabij wordt gevolgd.

“FC Barcelona en Real Madrid? Nooit!”

Fernando Torres maakte in het verleden natuurlijk naam en faam als El Nino bij Atlético Madrid. “En dat is de enige club in Spanje waar ik voor zou kunnen spelen”, aldus de aanvaller. “FC Barcelona en Real Madrid? Nooit!”

Löw krijgt stadion naar zich vernoemd

Het plaatselijke stadion van Schönau draagt voortaan de naam van Joachim Löw. Voor de volledigheid: er is in het stadionnetje plaats voor amper 2.300 fans.

Del Bosque denkt nog niet aan opstappen

Vicente Del Bosque is nog niet van plan zijn activiteiten als selectieheer van de Spaanse nationale ploeg te stoppen. "Ik treed niet af voor het EK van 2016, maar ga ook niet verder nadien", laat de 63-jarige oefenmeester weten bij AS. Na de nederlaag in Slovakije (2-1) laaide de kritiek die er ook al kwam na de WK-blamage weer op.

Bondscoach Azerbeidzjan houdt het wel voor bekeken

Berti Vogts, de Duitse veldheer van Azerbeidzjan, kapt er wel al mee. Na de 0 op 9 bekleedt het land de laatste plek in EK-kwalificatiepoule H.

Eyong Enoh is de 'pastoor' van Standard

Ricardo Faty, de verdedigende middenvelder van Standard tweette zopas over een fotosessie met de 'grote' Teixeira en de 'pastoor' Enoh. Waar komt die bijnaam vandaan? Het gokken kan beginnen.

Stijnen moet niet weten van plannen Platini

Ons klonken ze al buitenaards in de oren, die plannen van Platini. Ook Stijn Stijnen blijkt geen voorstander.

Frank De Boer is Hitler

Jan De Zeeuw, voormalig teammanager van Polen, is niet tevreden over Frank De Boer. Die laat zijn favoriet Milik, die scoorde tegen Duitsland, namelijk op de bank voor Sigthorsson. "Milik werd zeer geprezen na de bekerwedstrijd van Ajax tegen JOS en wat deed De Boer? Hij zei op televisie dat er straftraining volgde en Milik beter moest spelen. Het is net Adolf Hitler!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties