Championship: Eerste nederlaag Charlton, Boro rukt verder op

Caroline Tonnelier
| 2 reacties

Na een wervelende start sputtert de motor bij Charlton Athletic. Na vijf gelijke spelen in zeven matchen leed het team van Bob Peeters vandaag zijn eerste nederlaag.

Bournemouth opende al na drie minuten de score tegen Buyens en co. Die ene treffer bleek ook te volstaan voor de overwinning. Bij Charlton speelde Buyens de hele wedstrijd. Vetokele werd vervangen na de eerste helft, terwijl Moussa aan de pauze mocht opdraven.

Bij Middlesbrough mocht Jelle Vossen ook invallen aan de rust. Zijn team rukt na een 1-2 zege tegen Brighton & Hove Albion verder op in de rangschikking. Boro staat intussen op een gedeelde tweede plaats op amper één punt van koploper Watford. Tomlin en Adomah zorgden voor de bezoekende doelpunten. De tegentreffer kwam op naam van Greer.