Twee spelers van Marseille (eentje die nog in België speelde) beschoten terwijl ze hun auto willen stelen

Twee spelers van Marseille (eentje die nog in België speelde) beschoten terwijl ze hun auto willen stelen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee spelers van de Franse club Olympique Marseille hebben in de nacht van zondag op maandag de schrik van hun leven opgelopen. Faris Moumbagna en Jean Onana kwamen immers onder vuur te liggen terwijl men hun auto wou stelen.

De Franse media weten dat de twee tussen 3u45 en 4u het trainingscentrum van l'OL wilden verlaten. De Kameroense spelers van Marseille kwamen laat terug van de competitiewedstrijd tegen Le Havre (1-2 winst) in het noorden van Frankrijk en werden daarna opgewacht, aldus Le Parisien.

In de bestuurdersdeur van een van de voertuigen werden twee kogelgaten gevonden, volgens informatie van het Openbaar Ministerie en de lokale politie.

Beide spelers bleven ongedeerd en de daders sloegen op de vlucht. De autoriteiten onderzoeken het incident, maar er zijn nog geen arrestaties verricht. Jean Onana speelde in het seizoen 2020-2021 nog voor Moeskroen.

Faris Moumbagna speelde eerder dit seizoen nog in de Conference League met Bodo/Glimt tegen Club Brugge. In de winter maakte hij een toptransfer naar Marseille.

Volgens Le Parisien verkeren de betrokken spelers in goede gezondheid, maar zijn ze zeer geschokt. Hun club Olympique Marseille staat voortdurend in contact met het duo, evenals met de bevoegde autoriteiten. Zondagavond stond Moumbagna als basisspeler op het veld, terwijl Onana aan het einde van de wedstrijd inviel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties