Reactie Houdret na de late gelijkmaker: "We zijn erin blijven geloven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Houdret na de late gelijkmaker: "We zijn erin blijven geloven"
Foto: © Photonews

Charleroi pakte vanavond in extremis een punt op bezoek bij AA Gent. De Carolo's lagen stevig onder in het Gentse, maar twee goals van Tainmont zorgden voor een punt dat gevierd werd als een overwinning. Ook door Kenneth Houdret.

Sander De Graeve in Gent

"Tja, je moet er altijd in blijven geloven, hé", aldus de middenvelder na afloop. "Iedereen zat pieredood in die laatste seconden, maar op karakter hebben we toch nog dat punt gehaald. Ja, ik geloofde er echt nog in. We hebben ons hoofd niet laten hangen en zijn er voor blijven gaan", geeft Houdret aan die op het moment van de al gewisseld was.

Op basis van de kansen verdienen we dit niet

Het veldoverwicht was voor Gent, Charleroi stal een punt in de Ghelamco Arena. "Op basis van de kansen is dit geen verdiend punt, neen. Op basis van onze inzet wel. Of Gent nonchalant was? Dat denk ik niet. Ze speelden goed, maar we stonden zelf ook goed te verdedigen."

"Dit punt vieren we natuurlijk als een overwinning. We kwamen tegen een sterke ploeg die vol vertrouwen zat. Je mag niet vergeten dat Gent tweede stond. Dit is een belangrijk punt, zeker omdat Lierse kon winnen op Cercle."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties