UPDATE: Blunder van KBVB: Tubize -STVV nog maar eens uitgesteld

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
UPDATE: Blunder van KBVB: Tubize -STVV nog maar eens uitgesteld
Foto: © SC

Vandaag liet de KBVB weten dat de wedstrijd tussen Tubize en STVV van de vierde speeldag zal worden gespeeld op twaalf november. Al vergat de Kalendercommissie Hoger Beroep een klein detail...

De wedstrijd tussen Tubize en STVV zou volgens het bericht van enkele uren geleden herspeeld worden op twaalf november. De partij van de vierde speeldag had eigenlijk op dertig augustus een beslissing moeten kennen, maar het veld van de thuisploeg was niet klaar. Het plan om uit te wijken naar Tivoli werd afgeschoten.

Maar dat gaat wederom niet door. De Kalendercommissie Hoger Beroep zag namelijk over het hoofd dat er die dag een vriendschappelijke interland tussen België en IJsland op het programma staat. En conform de reglementen kan er dan geen partij plaatsvinden.

Het circus is vooral vervelend voor Sint-Truiden. De kans bestaat namelijk dat STVV na die inhaalwedstrijd aan de leiding van de Proximus League zal staan. De Kanaries volgen op twee punten van leider KAS Eupen, maar hebben dus een wedstrijd minder gespeeld dan de Oostkantonners.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties