Reactie Peyre én Odoi: "Het was geen strafschop"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Peyre én Odoi: "Het was geen strafschop"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen Scholz had vanavond te klagen over de beslissingen van scheidsrechter Wouters. De ref gaf immers een onterechte strafschop voor Lokeren na een fout van Peyre op Odoi. Achteraf geven beide heren hun kijk op de zaak.

Sander De Graeve in Moeskroen

"Mijn overtreding was zeker buiten de zestien", geeft de onfortuinlijke Peyre aan. "Ik zag dat hij de zestien in wou gaan en maakte nog net die overtreding. Ik heb zelfs aan de scheids het spoor dat mijn tackle in het gras maakte getoond. Dat was er echt dertig centimeter buiten. Nooit was dat een penalty", aldus de rechtsback van Mouscron-Péruwelz.

Ik ga de ref niet zeggen dat het geen penalty is, hé

Ook Odoi geeft aan dat de bal niet op de stip hoefde. "Ik viel niet expres in de zestien. Ik dacht zelf ook dat hij hem erbuiten zou leggen. De scheids toonde echter een spoor aan dat op de lijn begon en er net binnen eindigde. Peyre wees naar een spoor iets verderop. Hij had gelijk, maar dat ga ik niet aan de scheids zeggen, hé."

"Of de ref niet wou luisteren naar mijn uitleg? Eens die penalty gefloten is, is het moeilijk om daarop terug te komen", geeft Peyre nog aan. "Zulke fouten gebeuren op elk niveau, ook op het hoogste. Het is één fase in de match, dat kan gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties