Kortrijk is klaar voor Anderlecht: "We maken zeker kans om te winnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Kortrijk is klaar voor Anderlecht: "We maken zeker kans om te winnen"
Foto: © Photonews

Morgenavond neemt KV Kortrijk het in eigen huis op tegen RSC Anderlecht. Hoewel de vorige partij in Westerlo verloren ging, bezorgde het geleverde spel de Kerels vertrouwen. Chevalier en Dierckx blikken vooruit.

Door Sander De Graeve

"We treffen Anderlecht thuis, in eigen huis is alles mogelijk. We gaan proberen de drie punten pakken en iedereen is gemotiveerd tegen Anderlecht. Het is één van de grootste, wat zeg ik, dé grootste club van het land. Het zijn die wedstrijden waar je van droomt", aldus Teddy Chevalier.

Leuk om tegen Anderlecht te spelen

Aan motivatie wellicht ook geen gebrek bij Club-huurling Tuur Dierckx. "We gaan onze thuisreputatie proberen waar te maken en de drie punten thuis te houden. Elke match is moeilijk, maar ik geloof dat we kans maken. Of het een speciale match is voor mij? Dat wordt gezegd en het is leuk om tegen Anderlecht te spelen, maar niet meer dan dat."

Hij ziet het de goeie kant op gaan bij Kortrijk. "Mijn invalbeurten gaan in stijgende lijn. Enkel tegen Waasland-Beveren was het wat minder. Mijn conditie gaat de goeie kant op, maar de volle 90 minuten kan ik nog niet aan. Ik voel dat ik iets kan bijdragen aan deze ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties