Reactie Jonckheere: "Sowieso lastig als je hier op achterstand komt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Jonckheere: "Sowieso lastig als je hier op achterstand komt"
Foto: © Photonews

Michiel Jonckheere mocht gisteren nog eens starten bij KV Oostende, maar de kustjongens delfden net als op het veld van Sporting Charleroi het onderspit. "We moeten nu niet rekenen, maar wedstrijd per wedstrijd werken."

Cédric De Volder in Beveren

"We wisten dat het enorm lastig zou worden als we hier op achterstand komen", slaat Michiel Jonckheere de nagel op de kop. "Bovendien is het dan nog eens een dom doelpunt, hé. Die bal blijft hangen in de kluts. Verder stond Waasland-Beveren enorm verdedigend te voetballen. Er was die kans voor Carl Hoefkens, maar meer ook niet."

"Ik ben zeker dat we de partij hadden gewonnen als we gescoord hadden", gaat de middenvelder verder. "Na de pauze slaagden we er regelmatig in om Waasland-Beveren onder druk te zetten, maar het was enorm moeilijk om te voetballen. Dat er geen bevestiging kwam na woensdag? Het tikkeltje geluk bij de stilstaande fases ontbrak."

Waasland-Beveren stond enorm verdedigend te voetballen

KVO had enkele weken geleden een negen op vijftien vooropgesteld. Dat is ondertussen mathematisch niet meer haalbaar. "Maar daar moeten we nu niet mee bezig zijn. We moeten nu niet rekenen, maar wedstrijd per wedstrijd werken. En de eerstvolgende opdracht is de wedstrijd van vrijdag tegen Zulte Waregem winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties