Kopenhagen blijft steken op één punt

Jeroen Evens
| 0 reacties
Kopenhagen blijft steken op één punt
Foto: © SC

Club Brugge neemt het donderdag op in de Europa League tegen het Deense FC Kopenhagen. De Deense nummer twee van vorig seizoen bleef thuis steken op een gelijkspel.

FC Kopenhagen kan voorlopig nog geen potten breken in de Deense competitie. Verrassend staat Midtjylland met ruime voorsprong op kop. Samen met Randers FC en Nordsjaelland strijdt Kopenhagen voor de tweede plaats. Daardoor kon het vandaag best geen steek laten vallen tegen Sonderjyske, een ploeg uit de buik van het klassement.

In de eerste helft scoorde Jorgensen de openingsgoal voor de ploeg uit de hoofdstad. Na rust kwam Sonderjyske echter in de partij, en tien minuten voor affluiten scoorde Lodberg de gelijkmaker. Steve de Ridder speelde de hele partij, maar kon zijn ploeg niet meehelpen aan een zege.

Donderdag ontvangt Kopenhagen de Bruggelingen voor de vierde speeldag in de groepsfase van de Europa League. Dit belooft een belangrijke wedstrijden te worden met het oog op de volgende ronde. Brugge heeft momenteel een voorsprong van 1 punt op de Denen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties