Reactie Van Der Bruggen de held bij Gent: "Toch niet mijn mooiste goal ooit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Van Der Bruggen de held bij Gent: "Toch niet mijn mooiste goal ooit"
Foto: © Photonews

Dolblij was hij deze week na zijn twintig minuten tegen Waasland-Beveren. Hannes Van Der Bruggen mocht vandaag nog een pak harder vieren. Hij kreeg opnieuw zijn kans en knalde de enige goal van de match mooi in de kruising.

Sander De Graeve in Lier

"Het was een heel gesloten match, vooral de eerste helt. Er waren weinig kansen aan beide zijden. We kregen de kans om op voorsprong te komen dankzij die penalty, maar dat lukte niet", luidde de analyse van de jonge middenvelder. "We kwamen beter uit de kleedkamer, maar de hele match had je het gevoel dat het op een 1-0 of een 0-1 zou uitdraaien."

Die 0-1 kwam er dankzij de de Gentse verloren zoon. Voor zijn invalbeurt tegen Waasland-Beveren woensdag maakte hij nog maar vijf minuten "Als je positief blijft en je best blijft doen, wordt je ooit wel eens beloond. Dat is vandaag gebleken."

Het was een knappe goal, maar zijn mooiste was het niet. "Ik heb met de nationale ploeg tegen Spanje al een mooiere gemaakt. Deze ging er ook goed in, ik ben heel tevreden. Woensdag had ik ongeveer dezelfde kans, maar toen ging hij er niet in."

"Ik kan me voorstellen dat het publiek zich niet amuseerde." Er werd vooral geschopt tijdens Lierse-Gent. "Ja het was enorm, hé. Het was frappant hoeveel spelers er op de grond lagen. Ik kan het niet verklaren, het sloeg gewoon plots om."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties