Nu wel een winnaar tussen Origi en Lukaku? En veel meer topvoetbal!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Nu wel een winnaar tussen Origi en Lukaku? En veel meer topvoetbal!
Foto: © Photonews

Drie Belgische teams gaan vandaag in de Europa League op zoek naar belangrijke punten in de strijd om Europese overwintering. Maar er is natuurlijk veel meer op speeldag 4 in de Europa League.

Een match die u absoluut niet mag missen vanavond is die tussen Everton en Lille. Beide teams willen maar wat graag deze match winnen om hun kansen in de groep te blijven vrijwaren, zeker na het gelijke spel in de heenwedstrijd. Het is en blijft uitkijken naar wat het Wolfsburg van De Bruyne en het verrassende Krasnodar vermogen.

We kijken naar de groepen van de Belgen (Kan Rijeka opnieuw stunten tegen Feyenoord? Wat doet Legia op speeldag 4? En blijft Torino foutloos tegen HJK?) en naar de Belgen in het buitenland: mogen we een nieuwe zege van Denayer, Mertens en anderen bijschrijven?

Durft u gokken op een verrassing? Voor een zege van Rijeka kan je van onze gratis bonus van 60 euro al 285 maken. En als Napoli verliest? Dan ben je al gauw 498 euro rijker! Speel dus via ons en krijg een gratis bonus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties