Reactie Refaelov na drieslag: "Nummer twee de belangrijkste, nummer drie de mooiste"

Refaelov na drieslag: "Nummer twee de belangrijkste, nummer drie de mooiste"
Foto: © Photonews

Lior Refaelov was vanavond van goudwaarde voor Club Brugge. De Israëliër tekende voor een loepzuivere hattrick door Stephan Andersen in de eerste helft drie keer ter plaatse te laten. "Ik denk dat de coach heel blij is met de prestatie", gaf hij na afloop mee met een kwinkslag.

Cédric De Volder in Kopenhagen

Radamel Falcao, Edinson Cavani, Klaas-Jan Huntelaar, Matias Suarez,... Het zijn slechts enkele namen van spelers die er ook in slaagden om een hattrick te scoren in de groepsfase van de Europa League. Sinds vanavond komt ook de naam van Lior Refaelov in dat lijstje. "Ik ben natuurlijk heel blij met mijn drie doelpunten. Maar we behalen hier vanavond vooral een grootse overwinning."

"Ik denk dat de coach heel blij is met de prestatie", lacht de Israëlische international. "Welk doelpunt ik persoonlijk het mooiste vond? Ik hou van al mijn doelpunten. (knipoogt) Links of rechts, van op tien of van op dertig meter,... Het maakt me eigenlijk allemaal niet uit. Het tweede doelpunt was vanavond misschien het belangrijkste, maar nummer drie (met buitenkantje rechts in de verste hoek, nvdr.) wellicht de mooiste."

Links of rechts, van op tien of van op dertig meter,... Het maakt me eigenlijk allemaal niet uit

Leuk detail overigens: Refaelov had al heel veel zin om de wedstrijdbal aan de rust mee naar binnen te nemen. "Maar de scheidsrechter liet het niet toe", besluit de flankaanvaller. "Al beloofde hij me wel meteen om de bal na de wedstrijd af te geven. Het is ongelooflijk om aan de rust al 0-3 voor te staan. Dan mogen zo'n dingen wel eens, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties