Fellaini na lastige start bij United: "Of ik de zondebok voor Moyes was? Misschien wel, ja"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Fellaini na lastige start bij United: "Of ik de zondebok voor Moyes was? Misschien wel, ja"
Foto: © Photonews

Marouane Fellaini beleefde een moeilijk eerste anderhalf jaar bij Manchester United. De Rode Duivel werd door David Moyes meegenomen van bij Everton, maar kreeg amper krediet bij de fans. "Maar nu loopt het allemaal een pak beter."

Manchester United - of beter gezegd: David Moyes - betaalde een slordige 32 miljoen euro om Marouane Fellaini weg te plukken bij Everton. De Schotse oefenmeester nam op Old Trafford het roer over en zag in de Rode Duivel het ideale verlengstuk op het veld. Maar het liep niet zoals aanvankelijk verwacht.

"Of ik het gevoel heb dat ik de zondebok was voor het mislukken van Moyes", schotelde de BBC voor aan Big Fella. "Ja, dat klopt eigenlijk wel beetje. Al is dat eigenlijk een lastige vraag. En het antwoord is al even lastig."

Op moeilijke momenten moet je vooral sterk zijn in het hoofd

Bij de aanstelling van Louis van Gaal leek de toekomst van Fellaini dan ook onduidelijk. Tussendoor stond SSC Napoli te trappelen om de middenvelder over te nemen. Ondertussen veroverde Fellaini een plaats bij United. "Op zo'n moment moet je sterk zijn in het hoofd. Bovendien ben ik nu ook fit. Mijn niveau zal enkel stijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties