Jestrovic countert kritiek: "Als Mitrovic geen niveau haalt, doet Anderlecht dat ook niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Jestrovic countert kritiek: "Als Mitrovic geen niveau haalt, doet Anderlecht dat ook niet"
Foto: © Photonews

Aleksandar Mitrovic stond enkele weken geleden in het oog van de storm, maar antwoordde met belangrijke doelpunten tegen Arsenal en KAA Gent. "Aleksandar verloor enkele kilo's en dat zie je meteen op het veld", aldus Nenad Jestrovic.

Het gewicht van Aleksandar Mitrovic was eventjes hét gespreksonderwerp in en rond het Astridpark. De Servische aanvaller zou te verlekkerd zijn op de Servische keuken van moederlief en had zich tijdens uitjes met de nationale ploeg te vaak aan pizza gewaagd. 

"Maar ondertussen is hij alweer enkele kilo's kwijt", aldus leermeester en zaakwaarnemer Nenad Jestrovic in Het Laatste Nieuws. "En dat zie je meteen op het veld. Ik heb de voorbije weken veel gebabbeld met Aleksandar en hij is er weer bovenop. Zijn acties lukken ook opnieuw, hé."

Voorbije weken veel gebabbeld met Aleksandar en hij is er weer bovenop

De doelpuntenproductie bij Mitrogol stokte dan wel eventjes, maar dat heeft geen weerslag op zijn statistieken. "Aleksandar speelde dit seizoen al zo'n twintig wedstrijden", besluit Mitrovic. "Hij scoorde tien doelpunten en gaf al een viertal assists. Als Mitrovic geen niveau haalt, doet Anderlecht dat ook niet. Bovendien mogen we niet vergeten dat hij nog maar twintig jaar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties