Courtois: "Als ik in situatie van Cech zat, zou ik ook willen vertrekken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Courtois: "Als ik in situatie van Cech zat, zou ik ook willen vertrekken"
Foto: © Photonews

Thibaut Courtois slaagde er dit seizoen in om Petr Cech uit de ploeg te spelen bij Chelsea. Het Tsjechische boegbeeld van de Londenaren lijkt dan ook op weg naar de uitgang op Stamford Bridge. "Als doelman wil je altijd spelen", is de Rode Duivel begripvol.

José Mourinho koos bij aanvang van de voetbaljaargang voor Thibaut Courtois tussen de palen bij Chelsea. Petr Cech was dan wel een soldaat van vele oorlogen, maar krijgt dezer dagen enkel nog nu en dan eens een troostwedstrijdje van de Portugese oefenmeester.

Cech werd de voorbije maanden dan ook herhaaldelijk gelinkt aan een transfer. AS Roma, AS Monaco, Paris Saint-Germain en zelfs Real Madrid werden al genoemd. "Ik kan Petr niet tegenhouden als hij me om een transfer vraagt", was ook the Special One in het verleden al duidelijk. 

Courtois: "Petr is nog steeds één van de beste doelmannen ter wereld"

"Als doelman wil je altijd spelen", reageert ook Thibaut Courtois tegenover Sky Sports begripvol. "Als ik in de situatie van Cech zat, zou ik ook willen vertrekken. Bovendien is Petr nog steeds één van de beste doelmannen ter wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties