Wapenstilstand tussen Genk en supporters: "We onderhandelen"

Wapenstilstand tussen Genk en supporters: "We onderhandelen"
Foto: © Photonews

Tijdens de interlandbreak was het ook even op adem komen in Limburg. De supportersverenigingen hielden zich koest en blijven het gesprek aangaan met de club. En ook het nieuws van het recordverlies kwam niet als een verrassing.

De supporters waren al eerder op de hoogte gebracht dat er zeven miljoen euro verlies was ingeboekt. "Wij wisten dat inderdaad. Iemand van de Raad van Bestuur heeft ons op de hoogte gebracht tijdens de open vergadering van een paar weken geleden. Ze hebben ons ook perfect kunnen uitleggen hoe dat komt. Paniek is er ook niet, want de berg is nog niet weg hé", lacht Rudy Claessens, voorzitter van het OSV.

Ook liet Genk weten dat het weer meer ging inzetten op de jeugd. "Dat is positief. En daarbij gaan ze ook besparen. Loon naar werken, dat is de Limburgse mentaliteit en daar zetten wij ons helemaal achter", aldus Claessens.

Geen acties gepland

Maar nog niet alles is peis en vree in het normaal stille Limburg. De onvrede over de gang van zaken en de behandeling van de fans ligt nog altijd op de maag. "We hebben een week rust gehad. Maar we blijven onderhandelen met de club. En zolang dat gebeurt, hebben we moed. Als die onderhandelingen stopgezet worden, is het een andere zaak. Er zijn ook - naar mijn weten - geen acties gepland, maar wat niet is, kan nog komen." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties