Nieuwe wind in blauw-zwarte kleedkamer loont: "Lestienne en Vadis waren geen slechte voetballers, maar..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Nieuwe wind in blauw-zwarte kleedkamer loont: "Lestienne en Vadis waren geen slechte voetballers, maar..."
Foto: © Photonews

De interlandbreak kwam op een ongelegen moment voor Club Brugge. De West-Vlamingen raasden als een hogesnelheidstrein door de competitie en reden de kloof met RSC Anderlecht in geen tijd dicht. "Maar het verleden heeft ons geleerd om voorzichtig te blijven", klinkt het bij de blauw-zwarte fans.

Door Cédric De Volder

"Club Brugge zit momenteel in een positieve flow en dat doet heel veel deugd", valt Luc De Ridder met de deur in huis. "Maar het verleden heeft ons geleerd om voorzichtig te blijven. We staan voor een enorm belangrijke periode met wedstrijden tegen Torino FC en RSC Anderlecht. Voor de jaarwisseling staan er ook nog partijen tegen Standard en KRC Genk op het programma."

Blauw-zwart streed vorig seizoen al tot de laatste snik mee om het kampioenschap, maar bleef uiteindelijk met lege handen achter. "Eigenlijk moet er bij een topclub ieder seizoen een prijs worden gepakt. Dat kan het kampioenschap zijn, de Beker van België of nog iets anders. En de fans van Club wachten nu toch al bijna tien jaar op een prijs, hé."

De fans van Club wachten nu toch al bijna tien jaar op een prijs, hé

"Al moeten we Michel Preud'homme natuurlijk de nodige tijd gunnen", besluit de woordvoerder van de blauw-zwarte Supportersfederatie. "Het is dan wel een speciale man, maar hij kan geen wonderen verrichten. Al doet die nieuwe wind in de kleedkamer wel goed. Maxime Lestienne en Vadis Odjidja-Ofoe zijn dan wel goede voetballers, maar ja..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties