"Qatarese investeringsmaatschappij trekt aan mouw van Club-jongeren, Vanaken én Bakkali"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
"Qatarese investeringsmaatschappij trekt aan mouw van Club-jongeren, Vanaken én Bakkali"
Foto: © Photonews

De afgelopen zomermercato werd grotendeels gedomineerd door Qatarese investeringsmaatschappijen die grof geld willen verdienen aan voetballers. Ook onze Belgische clubs zagen zo'n makelaars passeren. Meer nog: er waren én zijn meer spelers gegeerd dan aanvankelijk gedacht.

Onze redactie had enkele maanden geleden nog enkele gesprekken met de Belgische vertegenwoordiger van Qatari Sports Investment. De investeringsmaatschappij was de tussenschakel bij de transfers van Imoh Ezekiel en Maxime Lestienne.

Maar QSI klopte volgens Sport/Voetbalmagazine bij een pak clubs aan. Zo werd ook geprobeerd om Thomas Meunier, Bjorn Engels en Brandon Mechele weg te plukken bij Club Brugge. Ook in het Waasland werd er een zak oliedollars op tafel gegooid, maar Sporting Lokeren zwichtte niet voor het bod op Hans Vanaken.

En nog een extra naam op het lijstje van...

Ook Zakaria Bakkali kreeg bezoek van de Qatarese investeringsmaatschappij. De éénvoudig Rode Duivel is in verval geraakt bij PSV, maar mag stilaan een tweede lijstje met geïnteresseerde clubs gaan aanleggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties