SOS Origi: "Rodgers gaat nóg harder aandringen voor Belg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
SOS Origi: "Rodgers gaat nóg harder aandringen voor Belg"
Foto: © Photonews

Het zijn geen leuke tijden voor Liverpool-coach Brendan Rodgers. Net nu doelpuntenmachine Daniel Sturridge op de terugweg leek, herviel de aanvalsleider van the Reds. De lokroep richting Origi wordt er alleen maar luider op.

Het is de tweede keer dat Sturridge hervalt. Een maand geleden bezeerde hij zich aan de kuit op zijn eerste training terug bij de groep en gisteren ging hij neer met een blessure aan de dij, meldt The Express. Volgens de krant zijn de blessureproblemen van Sturridge zelfs aangeboren.

Feit is dat Liverpool zonder Sturridge haast geen goal kan maken. De overige aanvallers, Balotelli, Borini en Lambert, kregen in totaal al meer dan 888 minuten hun kans, maar in de competitie kwamen ze nog niet tot scoren. Liverpool heeft zo een erg magere veertien goals gescoord in elf wedstrijden.

Rodgers gaat volgens de krant nóg harder aandringen bij Lille op de vervroegde komst van Divock Origi. Het zal hem alleszins een flinke duit kosten, Lille hield immers al een hele tijd het been stijf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties