Straf! Europese toppers willen ver gaan voor Cech

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Straf! Europese toppers willen ver gaan voor Cech
Foto: © Photonews

Petr Cech verwarmt dezer dagen de bank bij Chelsea, maar de Tsjechische doelman mag de handschoenen stilaan opnieuw opwarmen. Volgens de Engelse media mogen we ons opmaken voor een stevig robbertje vechten met als inzet de handtekening van Cech. En de geïnteresseerden zijn niet van de minsten...

Thibaut Courtois won bij aanvang van het seizoen de concurrentiestrijd tussen de Londense palen. Petr Cech kreeg tussendoor wel eens een troostwedstrijdje van José Mourinho, maar liet al weten dat hij Stamford Bridge wil verlaten. The Special One begrijpt zijn invallersdoelman, maar wil negen miljoen euro op tafel zien verschijnen.

Eerlijk? Dat is een peulschil voor Cech, toch nog steeds één van de beste doelmannen op deze aardkloot. De geïnteresseerde clubs zijn dan ook niet van de minsten. Arsenal, Paris Saint-Germain en Real Madrid hopen met de komst van de Tsjechische international hun zelfverklaard doelmannenprobleem op te lossen. Ook SSC Napoli, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur liggen op de loer.

Jawel, ook Liverpool

En de Engelse media zou de Engelse media natuurlijk niet zijn als er niet nog eens aan de poten van Simon Mignolet wordt gezaagd. De overgang van Victor Valdés naar Liverpool ging dan wel niet door, maar ook the Reds hebben een oogje op Cech. Al hebben wij met z'n allen natuurlijk nog steeds het volste vertouwen in Big Si!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties