Walem over de toekomst van Praet "Hij mag het vooral niet forceren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Walem over de toekomst van Praet "Hij mag het vooral niet forceren"
Foto: © photonews

De Engelse media zijn het zeker: Dennis Praet is klaar voor de Premier League. Wij legden ons oor te luister bij de man die alles weet van de Belgische voetballers onder de 21 jaar, Johan Walem.

Door Sander De Graeve

Vooral sinds de confrontaties tussen Anderlecht en Arsenal staat Praet over het kanaal in de spotlights. Zijn manager gaf intussen al aan dat de blonde middenvelder van Anderlecht hier niets meer te leren heft, maar Johan Walem wil niet te hard van stapel lopen. "Hij heeft de laatste weken een grote stap gezet, maar moet gewoon rustig verder doen."

Als je de kwaliteiten hebt, komt die kans wel

Hij sluit niet uit dat Praet de kwaliteiten voor de Premier League heeft, maar zegt dat hij geduld moet hebben. "Je mag dat vooral niet forceren. Als je de kwaliteiten hebt, dan komt die kans wel. Hij moet zich vooral blijven bewijzen bij zijn club", aldus de bondscoach van de nationale beloften.

Walem geeft ook aan dat er belangrijke weken aankomen voor Anderlecht én Dennis Praet. "Er zijn nog de Champions League-confrontaties met Galatasaray en Borussia Dortmund. Daar moet hij zich opnieuw bewijzen en dan zullen we zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties