Wil Origi in Rijsel blijven of trekt hij naar Liverpool? "Die vraag is hem zelfs nog niet eens gesteld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wil Origi in Rijsel blijven of trekt hij naar Liverpool? "Die vraag is hem zelfs nog niet eens gesteld"
Foto: © Photonews

Liverpool FC en Lille OSC zijn momenteel een potje aan het touwtrekken om Divock Origi. De Rode Duivel heeft nog een huurcontract tot het einde van het seizoen in Noord-Frankrijk, maar Brendan Rodgers ziet in hem dé oplossing voor zijn problemen. Maar hé, wat wil de speler eigenlijk zelf?

Door Cédric De Volder

Het verhaal om het getouwtrek tussen Liverpool FC en Lille OSC is al eindeloos herhaald. Liverpool wil naar verluidt extra betalen voor de Rode Duivel, terwijl de Noord-Fransen naar het contract wijzen. Met andere woorden: de toekomst van de speler wordt - zoals het blijkbaar de normale gang van zaken is in de voetbalwereld - bepaald door derden. Maar wat wil Divock zelf? 

"Eigenlijk is die vraag niet heel belangrijk", vertelt Mike Origi in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Waarom? Die vraag is Divock simpelweg nog niet gesteld. Ook ik heb nog niets gehoord van Liverpool of van Lille."

De vader en zaakwaarnemer van de Rode Duivel liet eerder al optekenen dat hij zijn zoon klaar acht voor de Premier League. En zo zet hij de deur ook onmiddellijk op een kier voor een vervroegde overgang. "Je kan Liverpool maar moeilijk weigeren, hé. Als de kans komt zal Divock het eerst en vooral zelf nog moeten bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties