Waarom de onderhandelingen tussen Club en Ryan een serieuze poos aansleepten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Waarom de onderhandelingen tussen Club en Ryan een serieuze poos aansleepten
Foto: © Photonews

Mathew Ryan verlengde vorige week zijn contract bij Club Brugge tot medio 2018. De contractonderhandelingen sleepten echter een poosje aan. De doelman zelf geeft tekst en uitleg.

  • Contract tot medio 2018
  • Transferclausule met vast bedrag
  • "Een vertrek is nog niet voor vandaag of morgen"

Club Brugge moet niet langer vrezen voor een vertrek van Mathew Ryan. Of toch? De doelman ligt ondertussen dan wel tot medio 2018 vast op Olympia, maar de overeenkomst bevat een vaste transferclausule.

Ryan zelf legt op de webstek van blauw-zwart uit waarom de onderhandelingen al die tijd hebben aangesleept. "Ik was hier amper zes maanden toen ik het eerste voorstel in de schoot kreeg geworpen. Dat was natuurlijk een geweldige erkenning, maar mijn focus lag op andere zaken."

Een vertrek zal er ooit wel komen, maar het is beter om verder te rijpen bij Club

"Het was mijn eerste volledige seizoen als prof en ik was gebrand op een selectie voor het WK", gaat de doelman verder. "Dat is ondertussen allemaal achter de rug en enkele weken geleden kwamen de onderhandelingen in een stroomversnelling terecht."

"Een vertrek bij Club Brugge is nog lang niet aan de orde", besluit de Australische nummer één. "Die dag zal ooit wel komen, maar op dit moment lijkt het me de beste keuze om verder te rijpen bij deze club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties