Dries Mertens en de vrouwenharten, Pamela Anderson bezweek als eerste

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Dries Mertens en de vrouwenharten, Pamela Anderson bezweek als eerste
Foto: © SC

'Dries Mertens doet de vrouwenharten alweer sneller slaan'. Het is een titel die dezer dagen vaak opduikt, nadat de Napoli-spelers als ware gladiatoren werden opgevoerd in de kalender voor 2015. Wat maakt de Rode Duivel zo populair bij het vrouwelijke geslacht?

Dat Driesje in de bovenste schuif ligt bij de vrouwen, bleek al in 2010. De flankspeler, toen nog in loondienst bij Utrecht, ging op oefenkamp in Liverpool gewillig op de foto met Pamela Anderson.

Opmerkelijk: het verzoek kwam niet van hemzelf, wel van de rondborstige sexbom die we allemaal kennen van haar passage in Baywatch. "Ze keek naar mij en ze was op slag verliefd", fonkelde Mertens toen.

Tijdens het afgelopen WK kreeg de populariteit van de Napolitaan een nieuwe boost. Met zijn winnende treffer in de openingsmatch tegen Algerije (2-1) laaide het enthousiasme bij het vrouwelijk schoon op naar een nooit geziene hoogte.

Datingsite Victoria Milan vroeg hierop aan 1.866 vrouwelijke leden met welke Rode Duivel ze een affaire best zien zitten. De 27-jarige Mertens overblufte de concurrentie met 40% van de stemmen.

En hoewel de winger op het punt staat te trouwen met zijn jeugdliefde Katrin, blijft hij de aandacht trekken van vele dames. Hoe? Met de making of van de Napoli-kalender 2015.

Het is nog wachten tot 18 december alvorens de almanak in publicatie gaat, maar het voorproefje laat de fantasie al op hol slaan. Dames, rep jullie als de bliksem naar de fanshop van de Partenopei.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties