Gerrard ontwijkt vragen over contractvoorstel: "Titel in de krant moet over het team gaan"

Gerrard ontwijkt vragen over contractvoorstel: "Titel in de krant moet over het team gaan"
Foto: © Photonews

Stoppen, vertrekken of doorgaan? Steven Gerrard twijfelt momenteel over zijn voetbaltoekomst. Bij Liverpool blijven is serieus inleveren ... Iedereen wil weten wat hij gaat doen, maar Stevie G zelf ontwijkt de vraag vakkundig. Hij geeft zelfs tips over wat er in de kranten moet staan.

Het contract van Steven Gerrard bij Liverpool loopt binnen een maandje af. The Reds deden hun aanvoerder een nieuw voorstel, maar hij moet meer dan de helft van zijn loon inleveren: van om en bij de 200.000 euro naar 75.000 euro.

En dus twijfelt Stevie G of hij het aanbod wel zal aannemen. Vertrekken lijkt geen optie, de schoenen aan de haak hangen dan weer wel. Het getuigt dan ook niet van al te veel respect voor het icoon, die contractvermindering.

Beslissen als ik er klaar voor ben

In een interview na de match tegen Leicester (1-3 winst voor Liverpool, met onder andere een doelpunt van Gerrard) reageerde hij niet op de contractperikelen.

"De fans kennen me goed genoeg. Ik zal beslissen als ik er klaar voor ben, dan zal ik er mee naar buiten komen. Het gaat dan ook niet om mij, maar om het team. Daarover moeten de titels dan ook gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties