Zwalpend Westerlo voor 2 cruciale matchen: "Over 2 matchen gered ofwel in de miserie"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Zwalpend Westerlo voor 2 cruciale matchen: "Over 2 matchen gered ofwel in de miserie"
Foto: © photonews

Westerlo staat voor een bijzonder belangrijk tweeluik. Met Waasland-Beveren en Lierse kunnen de Kemphanen twee concurrenten in de degradatiestrijd een flinke tik uitdelen.

Door Robby Morren

  • Lange lijst geblesseerden
  • Waasland-Beveren en Lierse cruciale matchen
  • Kentering moet komen na 1 op 15

"We spelen tegen twee rechtstreekse concurrenten. We kunnen Waasland-Beveren een mentale tik uitdelen", beseft Schouterden. Vanzelfsprekend wordt dat niet met de lange lijst afwezigen.

"We moeten het doen met de spelers die fit zijn. Daarover zeuren heeft weinig zin. Op dit moment zitten de details tegen, hopelijk keert dat snel. Waasland-Beveren heeft de punten ook nodig, dus makkelijk wordt het zeker niet."

"We moeten het inderdaad doen met de fitte jongens", herhaalt Geudens. "We moeten oplossingen zoeken voor de matchen tegen Waasland-Beveren en Lierse. Dat zijn twee matchen die voor ons ontzettend belangrijk zijn."

Nu moeten we spelen op leven en dood (Kevin Geudens)

"Die wedstrijden mogen we zéker niet verliezen. Over twee weken kunnen we quasi gered zijn of kunnen we in de miserie zitten. Het zijn dus 2 matchen die een hele grote invloed kunnen hebben op het vervolg van het seizoen voor ons."

Ondanks de 1 op 15 blijft Geudens positief. "We werkkracht en de gretigheid is bij iedereen aanwezig. We zitten nu in een moeilijke periode, maar de komende 2 wedstrijden moeten we spelen op leven en dood", zo de aanvoerder zijn troepen op scherp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties