Reactie Leye sloeg Standard helemaal K.O. met 2 goals: "Teleurgesteld dat het zo loopt met Standard."

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Leye sloeg Standard helemaal K.O. met 2 goals: "Teleurgesteld dat het zo loopt met Standard."
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren haalde het gisteravond in Luik met zware 1-4 cijfers van Standard. Leye bekroonde zijn invalbeurt met twee goals. Zo haalde hij het laatste restje hoop weg bij de Rouches.

Sander De Graeve in Gent

"Er lag wel wat ruimte in de rug van de verdediging van Standard en daar kon ik van profiteren. Het was een heel mooie bal van Nill De Pauw bij die tweede goal. Bij de eerste dook ik goed naar de tweede paal na die deviatie van Mijat", aldus een glunderende Leye.

Lokeren had het niet zo moeilijk in Luik. "We zagen geen Standard dat ons kon verontrusten vandaag." Toch was het tien minuten bibberen in de minuten rond de goal van Trebel. "Dat was onze fout. We lieten Standard terug in de match komen."

Wij lieten Standard zelf terug in de match komen

"Gelukkig sneed de goal van Patosi hen wat de benen af."Als ex-speler van Standard moet het toch een beetje pijn doen om het team zo te zien voetballen. "Ik won hier een Beker en werd tweede. Ik ben wat teleurgesteld dat het nu zo loopt. Ze verdienen meer. Het blijft één van de grootste clubs van het land."

Er was wel erg weinig volk vandaag. "In de Beker viel het wel vaker wat tegen, maar nu was er écht weinig volk. Normaal zit er altijd minstens zevenduizend man."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties