Losada blijft hoopvol: "Anders zat ik nu op het vliegtuig richting Argentinië"

Losada blijft hoopvol: "Anders zat ik nu op het vliegtuig richting Argentinië"
Foto: © SC

Lierse komt niet veel verder met het punt dat het pakte tegen Westerlo. Maar toch blijven de Pallieters vasthouden aan het laatste strohalmpje om PO 3 te vermijden. Hernan Losada ziet immers beterschap.

Johan Walckiers in Lier

"We verdienen nu al drie weken op rij meer dan we kregen", aldus Losada. "Maar er zit duidelijk verbetering in het spel. Als we blijven spelen zoals in de tweede helft gaan we op de duur wel winnen. Daar geloof ik rotsvast in."

Ik geloof er nog in

De kopjes hangen in ieder geval nog niet naar beneden. "Als je ziet dat we hier bij de rust 0-2 achterstaan, dan zou je denken dat het nog 0-4 of 0-5 gaat worden, zeker als de ploeg geen vechtlust meer heeft. Maar we toonden mentaliteit en niemand liet zijn hoofd hangen", analyseerde de kapitein.

En dus denken de Lierenaars dat play-off 3 nog vermeden kan worden. "Anders zat ik nu op het vliegtuig richting Argentinië. Ja, ik geloof er nog in. Ik geef niet op, anders kan ik evengoed stoppen. Daarbij, we moeten Cercle Brugge en Waasland-Beveren hier thuis nog krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties