Analyse Wat scheelt er toch met de doelmannen van Standard...

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Wat scheelt er toch met de doelmannen van Standard...
Foto: © Photonews

Yohann Thuram-Ulien pakte na de koffie uit met enkele uitstekende reddingen, maar de Franse doelman van Standard was toch in negatieve zin bepalend voor het resultaat.

Cédric De Volder in Luik

Standard stond dan wel op een 1-0-voorsprong, maar de Rouches gaven nog voor de koffie twee doelpunten op kinderlijke wijze weg. Bij de eerste roos kreeg Lior Refaelov van Damien Dussaut en Laurent Ciman een vrijgeleide om aan te leggen van aan de strafschopstip.

Ook Yohann Thuram-Ulien maakte bij het Israëlische doelpunt een vreemde duik, maar dat kunnen we nog met de mantel der liefde bedekken. Bij het tweede Brugse doelpunt ging de Franse doelman echt de mist in.

Thuram verkleinde zijn hoek niet goed en gaf Thomas Meunier de kans om het leer in de verste hoek binnen te plaatsen. En het moet gezegd: op dit niveau mag dat simpelweg niet gebeuren. "Bij Mathew Ryan gaan zo'n ballen er nooit in", hoorden we vallen op de perstribune.

En wat zegt Vukomanovic?

We confronteerden overigens ook Ivan Vukomanovic met de kwestie. Wat scheelt er toch met de doelmannen van de Rouches? De oefenmeester van Standard draaide om de kwestie heen. "We analyseren alle fases met de keeperstrainer en op basis daarvan neem ik mijn beslissing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties