Deinze op zoek naar nieuwe coach: "Sollied? Er lopen meerdere kandidaturen binnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Deinze op zoek naar nieuwe coach: "Sollied? Er lopen meerdere kandidaturen binnen"
Foto: © SC

KMSK Deinze startte het seizoen in derde klasse A met torenhoge ambities, maar begint nu al de verschijnselen van een katertje te tonen. De kloof met leider KVV Coxyde bedraagt al twaalf punten. "Maar waarom solliciteert hun coach dan bij ons?", vraagt Denijs Van De Weghe zich af.

Cédric De Volder in Deinze

KMSK Deinze zette gisteren Yves Van Borm op straat. De oefenmeester werd het slachtoffer van de mindere resultaten van de voorbije weken. "Maar dat is niet alles", aldus Denijs Van De Weghe. "Het geloof van de spelersgroep in de trainer was zo goed als weg."

Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren. De namen van Lorenzo Staelens en Dirk Geeraerd gonsden al door de wandelgangen van het Burgemeester Van de Wielestadion, maar ook Trond Sollied zou bereid zijn om de Deinse voorzitter een vriendendienst te bewijzen.

Uitbreiding van het stadion, eerste klasse,... "Maar we moeten eerst in tweede geraken"

Een gerucht dat overigens niet wordt ontkend door Van De Weghe. "De kandidaturen lopen binnen. Ik schrik er overigens van dat er een pak trainers die nog elders werkzaam zijn hun cv hebben gestuurd. Maar we hebben tijd, hé. Het is de bedoeling om 2015 aan te vatten met een nieuwe coach."

De opdracht is alleszins niet simpel. De oranjehemden willen naar tweede klasse, maar de kloof met leider KVV Coxyde bedraagt ondertussen al twaalf punten. "Ik vraag me dan af waarom de coach van Coxyde bij ons aan de slag wil. Blijkbaar zit het daar ook niet snor."

Stadionuitbreiding

En het is Van De Weghe menens. De voorzitter wil het stadion uitbreiden (met hotel, shopping center,... naar het voorbeeld van Stayen, nvdr.) en koestert een stille droom om met Deinze eerste klasse te bestormen. "Maar we moeten eerst in tweede klasse geraken..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties