Reactie Preud'homme ziet hoe puzzelstukken perfect passen: "Onze transfers zijn geslaagd"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Preud'homme ziet hoe puzzelstukken perfect passen: "Onze transfers zijn geslaagd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge sloot 2014 af met een fantastische 0-6 overwinning tegen Lierse. Preud'homme mag als fiere leider Nieuwjaar vieren. Hij is bijzonder tevreden dat de puzzelstukken perfect op hun plaats vallen.

Robby Morren in Lier

“Het was belangrijk om goed te starten. We wisten dat Lierse een goede thuisreputatie heeft en dat er karakter in de ploeg zit. Ze scoorden heel veel goals in het laatste kwartier, dus het was toch opletten.”

“We namen een perfecte start met hoge druk. Op die manier konden we hen in de fout dwingen. Als je dan zo snel een ruime voorsprong hebt, dan kan je de wedstrijd comfortabel uitspelen.”

“Ik wil met spelers feliciteren want ondanks het zware programma hebben ze deze laatste wedstrijd van 2014 toch top gespeeld.”

Vertrek van Odjidja en Lestienne

Preud’homme was vooral tevreden over de zomertransfers. “Onze transfers zijn geslaagd. Odjidja en Lestienne vertrokken pas in augustus. We moesten dan enkele spelers inpassen. Dat vraag tijd. We hebben wat moeten wachten, maar als je dan ziet hoe De fauw het vandaag deed op het middenveld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties