Racing Genk gaat zijn sfeervak grondig herschikken

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Racing Genk gaat zijn sfeervak grondig herschikken
Foto: © SC

Eind november haalde Racing Genk de banden met zijn supporters weer aan door middel van een constructieve overeenkomst. Een eerste beslissing omtrent de toekomst van Tribune Zuid is inmiddels genomen.

Het sfeervak zal in haar huidige hoedanigheid vervallen, luidt het in een officiële mededeling. Dit zal concreet betekenen dat de sfeergroepen verhuizen naar de staantribune. De vakken SS, TT en UU zullen bijgevolg vanaf de eerste thuiswedstrijd in 2015 gewone zittribunes worden.

Supporters die momenteel een abonnement hebben in het sfeervak zien hun huidige abonnement vervallen. Ze worden allemaal ook persoonlijk met een schrijven geïnformeerd over de twee opties die ze hebben als gevolg van deze veranderingen.

De eerste optie is om met de sfeergroepen mee te verhuizen naar de staantribune. Hun abonnement dienen ze dan kosteloos in te ruilen voor een abonnement op de staantribune. De tweede optie is om een zitje te behouden op de tweede ring, maar dan wel volgens het reglement van de zittribunes dat daar van toepassing wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties