Gillet en co met fantastische comeback en stunt tegen PSG!

Caroline Tonnelier
| 3 reacties

Bastia zit momenteel in bloedvorm, zo lijkt het. De ploeg van Guillaume Gillet verloor al bijna een maand niet meer en nu moest ook PSG eraan geloven, ondanks een 0-2 achterstand.

Halfweg de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers. PSG stond toen immers al 0-2 voor dankzij doelpunten van Lucas en Rabiot. Wedstrijd gespeeld, zou je dan denken, maar niets bleek minder waar.

Bastia slaagde er verrassend genoeg nog in de situatie volledig om te keren. Dat begon met een penaltytreffer van Boudebouz. Aan de rust stond het zelfs al 2-2, dankzij een doelpunt van Modesti. Met een werkelijk fantastisch doelpunt van Palmieri werd de wedstrijd beslist. In de slotfase maakte hij het feest compleet, met de 4-2.