Van Holsbeeck: "Dennis, laat de 'blingbling' maar achterwege"

Van Holsbeeck: "Dennis, laat de 'blingbling' maar achterwege"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht organiseerde deze middag een receptie om zijn Gouden Schoen in de bloemetjes te zetten. Herman Van Holsbeeck nam als eerste het woord en liet zijn laureaat weten wat hij nu van hem verwacht.

Johan Walckiers in Anderlecht

  • Bedankt coach voor beter maken spelers
  • Belooft Tielemans een bedankje maal tien
  • Vraagt Praet zichzelf te blijven

"Dit is de bekroning van de gedurfde politiek van onze club om voor de jeugd te kiezen", stak Van Holsbeeck van wal. "Als je heel het seizoen bekijkt, is Dennis de enige verdiende winnaar. Zijn vorderingen, zijn prestaties in de competities en de Champions League... Hij moest hem krijgen."

Dennis, zo word je een absolute topvoetballer

Van Holsbeeck heeft ervaring met Gouden Schoenen en geeft Praet een vaderlijke raad. "Dennis, blijf zoals je bent: een realistische jongen met de voeten op de grond. Laat de 'blingbling' maar achterwege en je zal een absolute topvoetballer worden. Ga zo door!"

Ook voor de Belofte van het Jaar had de manager lovende woorden. "Ik bedank Youri dat hij zijn vertrouwen in ons uitsprak en dat hij beloofde nog te zullen blijven. Wij zullen dat vertrouwen ook terugsturen, maal tien", liet Van Holsbeeck zijn jonge middenvelder dromen van een fel verbeterd contract.

Wij zullen vertrouwen Youri terugsturen, maal tien

En ten slotte kwam ook Besnik Hasi aan bod. "De felicitaties zijn ook voor de coach en zijn team. Naast tactiek en management is de belangrijkste vereiste van een coach op Anderlecht dat hij spelers beter maakt. Met Dennis en Youri heeft hij dat al gedaan. Met zes spelers in de eerste elf van de Gouden Schoen verrichtte hij schitterend werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties