Hasi wimpelt Luikse dreiging weg: "Het zal Defour enkel meer motiveren"

Hasi wimpelt Luikse dreiging weg: "Het zal Defour enkel meer motiveren"
Foto: © Photonews

Anderlecht wacht zondag een hete namiddag in Sclessin. De supporters van de Rouches lieten weten dat Defour zich die dag nog lang zal herinneren. Maar Besnik Hasi heeft geen schrik dat het hem uit zijn concentratie zal brengen. Integendeel...

Hasi kwam overtuigend over toen hij zei dat zijn jonge groep al heel wat had meegemaakt en dat hij niet twijfelde aan hun karakter. "Het zijn ondanks hun jonge leeftijd al sterke karakters. Ze hebben in de Champions League het één en andere meegemaakt. Zoals die wedstrijd tegen Galatasaray waarin ze moesten winnen om door te gaan. Dat is druk!", aldus Hasi.

Op zulke momenten is hij nog beter

En voor Steven Defour vreest hij zeker niet. "Kijk, ik las ook dat Cyriac zei dat hij geen corners zou moeten trappen. Als ik hem dat zeg, doet hij waarschijnlijk het tegenovergestelde. Hij kan in moeilijke omstandigheden zijn beste niveau halen. Ik weet dat hij alles over zich heen gaat krijgen, maar op zulke momenten kan hij zelfs nog iets meer. Het motiveert hem."

Dat het weer een bewogen Standard-Anderlecht zal worden, staat nu al vast. "Dat is toch altijd zo? Wij gaan het op een sportieve manier proberen beslissen. En dat ga ik de spelers ook zeggen. Wat er voor de rest gebeurt, gebeurt boven onze hoofden. De spelers zijn daar volgens mij ook niet mee bezig", denkt Hasi. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties