Vanden Borre heeft "nieuwe doelen nodig"

Vanden Borre heeft "nieuwe doelen nodig"
Foto: © Photonews

We zagen dit seizoen nog niet zo vaak de Anthony Vanden Borre van vorig seizoen. Dat heeft volgens Besnik Hasi een aantal redenen.

De wedstrijd tegen Zulte Waregem was alvast geen maatstaf voor de paars-witte trainer. "Het was een bizarre wedstrijd. Als Zulte Waregem met zijn A-elftal had aangetreden, had hij het waarschijnlijk moeilijker gehad. Als hij dan zo naar voor had getrokken, was het misschien afgestraft geweest. Ik denk dat hij nog steeds op zoek is naar zijn topniveau."

Hopelijk wil hij zich zondag al bewijzen

En dat hij dat nu nog niet bereikt heeft, is te wijten aan verschillende redenen. "Vorig jaar had hij doelen: het WK en een nieuw contract. Dat heeft hem lange tijd scherp gehouden. Maar hij is nu ook hard aan het werken, want ik denk dat Colin hem geprikkeld heeft. En een geprikkelde Vanden Borre is tot heel veel in staat."

"Maar ook zijn vervelende blessure heeft hem opgehouden. Het is nu aan mij om een keuze te maken, maar Colin heeft die moeilijker gemaakt. Hopelijk wil Anthony zich zondag al bewijzen", besloot Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties