City kan de kloof op Chelsea niet reduceren

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 12 reacties
City kan de kloof op Chelsea niet reduceren
Foto: © SC

Een kloof van vijf punten. Met die achterstand trok Man City in de vooravond naar die andere titelkandidaat Chelsea. Na één goal aan elke kant blijven de Citizens op dezelfde afstand achterop hinken.

De eerste helft op Stamford Bridge kwam maar moeilijk op gang. Het venijn zat dan ook in de staart met twee geniale ingevingen langs beide kanten.

Aan de kant van de Blues bereikte Hazard met een gemeten pass Rémy. De glijdende Kompany kon de openingstreffer niet meer verhinderen.

Toch gingen we nog met een gelijke stand rusten. Agüero nam een afvallende bal uitstekend op de slof. Zijn maatje voorin Silva kon met een teen voor 1-1 zorgen.

Na de koffie leek de thuisploeg vrede te nemen met een puntendeling. De Citizens gingen resoluut op zoek naar de winst en brachten geheime wapen Lampard in.

He boegeroep van enkele Chelsea-fans werd overstemd door luid applaus van het overige publiek. Toch kon ook de gewezen clubheld de rivaal niet meer tot scoren brengen.

Aan ranking verandert bovenin dus niets. De kloof tussen de twee titelpretendenten blijft ook na vandaag vijf punten bedragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties