Antwerp over achterstallig loon: "Het komt in orde"

Antwerp over achterstallig loon: "Het komt in orde"
Foto: © Photonews

Gisteren trok mevrouw Lee Colin aan de alarmbel. Haar man is al enkele maanden niet betaald en zou nog 15.000 euro van tweedeklasser Antwerp moeten krijgen. Bij de club hebben ze weet van het probleem en werken ze aan een oplossing.

De commotie begon toen Nathalie op Facebook een oproep zette om Antwerp onder druk te zetten en daarbij hing ze de vuile was serieus buiten. Antwerp zit nu verveeld met de zaak en probeert te sussen. "We weten dat Lee Colin nog geld van ons moet hebben en we doen er alles aan om dat zo snel mogelijk van de baan te helpen", aldus voorzitter Jan Michel.

15 februari

En de familie Colin mag hoop koesteren dat het tegen volgende week opgelost is. "Op 15 februari moeten we ons licentiedossier indienen en dan mogen er geen achterstallige lonen meer zijn. Tegen die datum zal hij dus zeker betaald zijn", belooft Michel.

Dat er nog andere spelers (Ma-Kalambay en Blondeel, die de club reeds verlieten) geld dienen te krijgen, ontkent Michel. "Colin is de enige waarbij we nog achterstaan. En dat heeft veel te maken met zijn uitleenbeurt aan Berchem. Wij wachten ook nog op geld van hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties