Bent u de winnaar van VIP-ticket naar Anderlecht - Dinamo Moskou?

Redactie
| 2 reacties
Bent u de winnaar van VIP-ticket naar Anderlecht - Dinamo Moskou?
Foto: © SC

Donderdag 19 februari neemt RSC Anderlecht het in de Europa League op tegen Dinamo Moskou. En daar kon u helemaal gratis bij zijn. Meer zelfs, u kan er bij zijn als VIP! Wij gaven 2x2 VIP-tickets weg voor deze topwedstrijd. Wie heeft gewonnen?

Jij kon deze match in het Constant Vanden Stock Stadium live meemaken als VIP! Je zit op exclusieve plaatsen en voor de match kan je genieten van een lekkere maaltijd in het stadion. 

Het was sowieso een geweldig aantrekkelijk aanbod dat we u in samenwerking met HTC kunnen aanbieden. Genieten als het ware van de eerste minuut tot de laatste, los van het eventuele resultaat in de match tegen de Moskovieten.

Als u wist welke ex-speler van Standard nu het mooie weer maakt bij Dinamo Moskou, dan kon u winnen. Dat is uiteraard William Vainqueur. Wie dat wist? Velen, maar deze twee winnaars pakken de prijs. Zij moeten via mail wel nog bevestigen te zullen komen:

Frieda Sysmans
Grégory Van Orshoven

Fan van Club Brugge? Geen nood: we hebben ook een uitzonderlijk aanbod voor de match van Club Brugge tegen Aalborg. Alles daarover HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties