Mourinho gooit nog wat olie op het vuur

Mourinho gooit nog wat olie op het vuur
Foto: © Photonews

Vanavond is het zover, het Kampioenenbal ontwaakt uit de lange winterslaap. Met PSG tegen Chelsea krijgen we meteen een absolute topper, eentje die sowieso op het scherpst van de snee gespeeld zal worden. Toch wou Mourinho alles net nog iets scherper zetten.

Deze match heeft al pigment te over. Het is de strijd tussen Abramovich en de nieuwe rijken uit het Midden-Oosten. Abramovich was jaren geleden de eerste wilde weldoener die van het kwakkelende Chelsea een topclub maakte. Intussen kunnen we de tel al niet meer bijhouden.

Verder zat PSG ook erg lang achter de handtekening van Eden Hazard, maar tekende die net vorige week een nieuw contract. José Mourinho deed er onlangs nog een schepje bovenop. "Wanneer de voorzitter en Leonardo het project begonnen, was het de bedoeling dat ik de coach zou worden."

Mourinho bedankte

Toch wees Mourinho de Parijzenaars af. "Ik bleef in Madrid omdat ik écht kampioen wou worden in zowel Engeland, Spanje als Italië. Dat was mijn grote ambitie. Het was niet het juiste moment om te vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties