Ook dit is voetbal: Super Friday!

Ook dit is voetbal: Super Friday!
Foto: © photonews

Van de Champions League tot derde provinciale bij de vrouwen: de beleving is overal hetzelfde. En laat nu net in die laatste categorie een topavond op ons liggen wachten. De top-4 komt integraal tegen elkaar uit.

Komende vrijdag ontmoet de top 4 elkaar in de reeks 3e provinciale A bij de dames. Beide thuisploegen moeten winnen om de competitie terug spannend te maken.

Merelbeke B - dat nog een wedstrijd moet inhalen (op Landskouter) - staat op een gedeelde derde plaats en mag vrijdag op eigen terrein het tweede geklasseerde Sint-Pauwels ontvangen. 

Wie stopt Bosdam?

Meetjesland (ook gedeeld derde) moet thuis titelfavoriet Bosdam Beveren ontvangen. Afgelopen woensdag verloren de dames uit Eeklo met 3-2 op Sint-Pauwels zonder de geschorste speler/trainer Saelens, eerder op het seizoen verloren ze al 2x tegen de dames uit Beveren dus ze zullen zeker gebrand zijn op revanche.

Voor Bosdam komen er 3 belangrijke weken aan, met topper na topper. Ze kunnen die toppers wel aanvatten met 15 op 15 en een doelsaldo van +30. De titel kan binnen enkele weken dan ook voor het grijpen liggen ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties