Wilmots denkt nu echt wel aan Deschacht

Wilmots denkt nu echt wel aan Deschacht
Foto: © SC

Olivier Deschacht speelt mogelijk het beste seizoen van zijn carrière en dat is ook bondscoach Marc Wilmots niet ontgaan. En aangezien hij een probleem heeft in de verdediging wordt de routinier van Anderlecht echt wel een alternatief.

Zelf wou Deschacht zondag niet reageren op een mogelijke oproep voor de Rode Duivels, maar Wilmots liet wel in zijn kaarten kijken. "Olivier Deschacht is een mogelijkheid", aldus de keuzeheer in HLN. "Normaal kies ik altijd voor de jeugd, maar we moeten de situatie zien zoals ze is.

Met Vermaelen en Lombaerts liggen er immers nog twee linksvoetige verdedigers in de lappenmand. "We hebben het over iemand met ervaring, die goed in vorm is. Ik ken de mentaliteit van Deschacht: hij staat er altijd. Je zal zeggen dat hij een oplossing op korte termijn is, maar soms moet je op korte termijn denken."

Dendoncker is interessante speler

Ook Leander Dendoncker wordt in het oog gehouden. Maar dat zou dan weer op lange termijn zijn. "Het is een interessante speler die op een constant niveau speelt. We houden hem in het oog", zei Wilmots nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties