Kortrijk viert feest op en naast het veld, Vanderhaeghe met pak onder douche

Kortrijk viert feest op en naast het veld, Vanderhaeghe met pak onder douche
Foto: © photonews

Kortrijk heeft reden tot feesten. Het haalde gisteren play-off 1 binnen door te winnen van Cercle Brugge. De fans en de coach mochten/moesten meedelen in de vreugde.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

Het was een geweldige ontlading toen Teddy Chevalier de 1-0 maakte. "Misschien mijn belangrijkste goal ooit", beseft de Fransman. En toen kwam er de gestopte strafschop door Henkinet. Daarna was het wachten op het laatste fluitsignaal.

 

Alsof ze kampioen werden, zo groot was de vreugde van de fans in het Guldensporenstadion. En dus werd er flink wat afgefeest. De spelers verdwenen in de catacomben, maar kwamen er even later terug uit op handen en voeten. Om opnieuw het sfeervak onder te dompelen in het feestgedruis.

 

"We spelen play-off 1, we spelen play-off 1", kirden de fans in koor. "Nous avond gagné, Teddy a marqué", haalden ze hun beste Frans boven. Boerenleute in het Guldensporenstadion, genieten voor iedereen.

En het feest ging verder in de catacomben: trainer Vanderhaeghe - "Wat een ontlading!" - deelde in de vreugde en werd treintjesgewijs de douches ingestuurd. Met kleren aan, zoals dat dan soms gaat met coaches. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties