'Chelsea-baby's' reageren: "Zij begonnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
'Chelsea-baby's' reageren: "Zij begonnen"
Foto: © Photonews

Het was wat tijdens Chelsea-PSG gisteren. Een vroege rode kaart, spanning troef, een ontknoping uit de boekjes en... veel commotie en gepalaver met de ref. Vooral die van Chelsea kregen de volle laag na al het tumult, maar John Terry wijst met de beschuldigende vinger naar de Parijzenaars.

Zlatan Ibrahimovic noemde de Chelsea-spelers baby's omdat ze met negen gingen klagen nadat Zlatan een overtreding beging op Oscar. "Het zag er misschien niet netjes uit", zegt Chelsea-aanvoerder Terry.

"Maar als zij de scheidsrechter gaan belagen, kunnen wij maar een ding doen en dat is reageren. Je kan niet toelaten dat de PSG-spelers de scheidsrechter omsingelen om onze spelers kaarten aan te naaien."

Het ziet er misschien niet goed uit

"Als ik twintig of dertig meter moet rennen om bij de scheidsrechter te komen ziet dat er misschien niet goed uit", geeft hij toe. "Maar als je ziet dat vijf of zes PSG-spelers de scheidsrechter omsingelen... Dan wil ik mijn teamgenoten steunen."

"En als ik eenmaal ga, dan gaan er vier of vijf spelers met mij mee. Het ziet er niet goed uit, maar het is inmiddels onderdeel geworden van het spel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties