Gerrard neemt het op voor Mourinho: "Hij gaat nog steeds de geschiedenis in"

Gerrard neemt het op voor Mourinho: "Hij gaat nog steeds de geschiedenis in"
Foto: © Photonews

Mourinho's tactische spelletje kostte Chelsea de zegen én de kwalificatie. Liverpool-god Steven Gerrard gelooft echter niet dat 'The Special One' of het Engelse voetbal op instorten staan.

Paris Saint-Germain oogst nog volop lof voor de manier waarop ze gisteren met tien gestreden hebben tegen de elf door Mourinho opgeleide leperds. De Chelsea-coach zelf haalde zich dan weer de woede van de internationale pers op de hals.

Toch denkt Steven Gerrard niet dat Mourinho iets kwalijk te nemen is. “Spelers willen zoveel mogelijk winnen, trainers willen zoveel mogelijk winnen, en ze proberen elke streek uit het boekje om er te geraken.”

“We komen terug”

Stevie G geeft toe dat PSG de verdiende winnaar was en wenst hen veel succes. Hij voegt daaraan toe dat Mourinho nog veel titels zal winnen. “Hij gaat de geschiedenis is als een van de beste coaches ooit. Ik heb niks dan respect voor hem.”

Ook de toekomst van het Engelse voetbal ziet hij nog steeds rooskleurig in. “Ondanks de nachtmerrie van dit seizoen zullen de Engelse club terugkomen.”

Gerrard zelf zal volgend seizoen niet meer te zien zijn in de Champions League, aangezien hij naar het Amerikaanse La Galaxy trekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties