Maertens: "Niet kijken naar Moeskroen en Waasland-Beveren"

Maertens: "Niet kijken naar Moeskroen en Waasland-Beveren"
Foto: © Photonews

Voor Cercle Brugge is het morgen do or die tegen KV Mechelen. En dan ook hopen dat een van de andere ploegen de boot in gaat om play-off 3 te vermijden. Mathieu Maertens is de voorbije weken sterk bezig bij de Vereniging, ziet hij het nog goed komen?

Door Aernout Van Lindt

"Het verlies op Kortrijk was heel erg zuur", blikt Maertens nog even terug op de match in het Guldensporenstadion. "We troffen twee keer de paal en er had zeker meer ingezeten."

En dus staat - mede door de overwinning van Moeskroen - Cercle Brugge met nog een speeldag voor de boeg op een onveilige vijftiende stek: "We hebben nu geen enkele keuze en moeten gewoon winnen van Mechelen. Daar moeten we ons 100% voor inzetten, dan zien we wel."

Alles aan gedaan

Een eventueel akkoordje in de Henegouwse derby, daar is hij alvast niet mee bezig: "Ach, er is ook nog Waasland-Beveren he. Tijdens de match van Kortrijk kenden we de stand in Moeskroen ook al, maar we waren er niet mee bezig."

"Als we zelf de knop omdraaien en zelf voor onze drie punten gaan, dan kunnen we ons dat alvast niet verwijten. We hebben er deze week alvast ook weer alles aan gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties