Mazzu: "Moeten de match aanvatten als de finale van het WK"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Mazzu: "Moeten de match aanvatten als de finale van het WK"
Foto: © photonews

Charleroi droomt nog steeds van play-off één. De Carolo's hebben hun lot echter niet meer in eigen handen en moeten hopen op een misstap van concurrent Genk.

Natuurlijk moet Charleroi dan vooral zelf zorgen dat het wint. Anders is het sowieso over en uit voor de Zebra's. "Ik heb een erg moeilijke opdracht tegenover mijn team. Na 30 matchen moet ik zeggen dat Moeskroen een van onze moeilijkste matchen wordt. We moeten de match aanvatten als de finale van de Wereldbeker."

Mazzu is van mening dat zijn team het sowieso aan de supporters verplicht is om te winnen. "In Brugge waren er bijna duizend mensen om ons te steunen en dat deed deugd. Daar moeten we respect voor hebben en we moeten er alles aan doen om goed te zijn en te winnen tegen Moeskroen."

"We moeten winnen, punt uit"

De coach wil niet dat zijn spelers de situatie in Luik te horen krijgen tijdens de wedstrijd. Al beseft hij dat dit erg moelijk wordt. "Het publiek zal op de hoogte zijn. We spelen niet voor een punt, maar voor drie punten, wat het resultaat op het andere veld ook is. We moeten winnen, punt uit."

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties