Rode Duivel ontgoocheld na gelijkspel: "Ze spelen te defensief tegen ons"

bart ver elst
| 14 reacties
Rode Duivel ontgoocheld na gelijkspel: "Ze spelen te defensief tegen ons"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea kon gisteren een uitstekende zaak doen door de drie punten thuis te houden tegen Southampton. Titelconcurrent Manchester City verloor eerder al van Burnley, maar de Londenaars konden niet optimaal profiteren van de misstap van The Citizens. Thibaut Courtois reageert ontgoocheld.

“Het is spijtig dat we die tweede goal niet konden maken”, zegt Courtois op de site van Chelsea. “We duwden Southampton naar achter, maar we vonden het gaatje niet om het tweede doelpunt te maken. We creëerden ook genoeg kansen, maar Forster maakte enkele belangrijke reddingen.”

Vaak moeilijker voetballen

Onze nationale doelman merkt ook op dat ploegen met een andere mentaliteit naar Stamford Bridge komen. “In het begin van het seizoen kwamen ploegen hier vaak meer offensief voetballen en was er meer ruimte, maar nu pakken ze het eerder defensief aan en dan is het moeilijker voetballen”, aldus de 22-jarige Limburger.

“We lopen met dit gelijkspel een punt uit op Manchester City, maar het hadden er beter drie geweest. Southampton blijft wel een hele goede ploeg die uitstekend presteert dit seizoen. Het was dus geen gemakkelijke wedstrijd”, besluit Courtois.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties